logo Stadsgidserij
Stadsgidserij Tilburg
  • ERVAAR TILBURG MET DE KENNERS

    ERVAAR TILBURG MET DE KENNERS

  • ERVAAR TILBURG MET DE KENNERS

    ERVAAR TILBURG MET DE KENNERS

De Spoorzone is het gebied van Tilburg dat zich elke dag weer een stukje verder ontwikkeld. Het is alweer een tijdje geleden dat Stadsgidserij Tilburg u de gelegenheid bood om via een wandeling op inschrijving eens te komen kijken wat er in inmiddels allemaal is gebeurd daar aan de noordkant van het station.

Zo werden onlangs Station 88 en de Clarissenhof opgeleverd, draaien de restaurants inmiddels op volle toeren, is het Ontdekstation – dat onlangs werd verrijkt met het Vincent van Goghlokaal- alweer een tijdje aan het draaien, kregen oude spoorwagons een tweede leven en werd ook de maquette van de Spoorzone weer teruggeplaatst. Uiteraard laten we u deze nieuwste paradepaardjes zien en vertellen we u welke ontwikkelingen er nog meer op stapel staan. Want dat ze daar voorlopig nog niet uitgebouwd zijn, moge duidelijk zijn.

Zo kijken we vol verwachting uit naar de oplevering van “de nieuwe huiskamer van Tilburg” als straks de deuren van de geheel gerestaureerde Loc-hal open zullen gaan. Een huiskamer waarin o.a. de bibliotheek zijn intrek zal nemen.

Zaterdag en zondag wandelingen
AGENDA
maandag 03 sept 2018
Hier komt een tekst die iets verteld over zaterdag en zondag wandelingen.

Wandelnieuws