Skip to main content

Samenwerking

Stadsmuseum

In samenwerking met het Stadsmuseum in het kader van het programma “Wij herdenken en vieren”, wandelen gidsen van de Stadsgidserij met basisschool leerlingen uit groep 7 en 8 langs plaatsen, die te maken hebben met de Tweede Wereldoorlog.

Zie ook Stadsgidserij wandeling “herdenken en vieren oorlogsherinneringen” bij onze activiteiten.

Voor meer informatie over het programma “wij herdenken en vieren”, zie ook: www.wijherdenkenenvieren.nl/partners
 

Stadsbos 013

Wanneer je liever in de natuur wil wandelen dan in de stad, dan kan dat uitstekend met onze collega gidsen van Stadsbos013.

Ontdek Stadsbos013 met een gids
Een bezoek aan Stadsbos013, één van de 3 stadsregionale parken in Tilburg, wordt nog leuker of boeiender als je je als groep laat begeleiden door een gids. Er staan gidsen klaar om op aanvraag wandelingen, fietstochten en activiteiten met kinderen te begeleiden. Zou jij met bijvoorbeeld familie, vrienden of collega’s op pad willen met een gids? Is er een bepaald deelgebied dat je wilt bezoeken of gaat de interesse vooral uit naar de cultuurhistorie of de gevarieerde natuur? Een passende activiteit wordt voor jou dan uitgewerkt en verzorgd.

Een aanvraagformulier voor een gids van Stadsbos013 kun je downloaden via deze link. Vul het formulier volledig in en stuur het terug per mail naar info@stadsbos013.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om praktische zaken verder af te spreken.

De gemiddelde groepsgrootte per gids is 15 personen. Als de totale groep groter is, zullen ook meer gidsen ingezet worden. Afhankelijk van de aanvraag (bedrijfs-, privé-  of kinderactiviteit) wordt een bedrag tussen de € 50 en € 100 per gids gevraagd.

Wil je zelf gaan wandelen in Stadsbos013? Haal dan de gratis overzichtskaart op bij de diverse horecabedrijven in het gebied of bij VVV-centrum.

Heb je een vraag of suggestie over Stadsbos013? Mail ons dan via info@stadsbos013.nl

TeamStadsbos013